Блузи

Совршена активна блуза изработена од квалитетен полиестер со поларна заштита од внатрешната страна. Тренирај и биди активен во сите услови!

Прикажи по страна

Блуза Honeybadger POLAR

950,00 ден
Активна блуза HONEY BADGER® POLAR Изработена од квалитетен полиестер со технологија за брзо сушење и поларна заштита од внатрешната страна.