Достава и враќање

Достава и враќање

Доставата е последната фаза од купувањето на производот, истата се врши со приватни пошти на ниво на Македонија во рок од 3-5 работни дена од моментот на трансакцијата.

Доколку сакате да го замените производот поради погрешна величина контактирајте не телефонски или на е-маил.

Доколку производот не ги задоволува вашите очекувања, потребно е да не контактирате телефонски или на е-маил за да започнеме процедура на враќање на вашите пари и враќање на производот.