Дуксер "Deep Cave" Anthracite

1.890,00 ден
Специјален дуксер изработен од најквалитетен мек полиестер кој со сигурност ќе ја одржува топлината на телото дури и при екстремно ладни температури. Структурата на овој полиестер е таква што сушењето го прави за 3 пати по брзо од обичните памучни дуксери.
Производител: Honeybadger
Бесплатна испорака
*

Специјален дуксер изработен од најквалитетен мек полиестер кој со сигурност ќе ја одржува топлината на телото дури и при екстремно ладни температури. Структурата на овој полиестер е таква што сушењето го прави за 3 пати по брзо од обичните памучни дуксери.

Deep Cave поседува извонреден дизајн кој се вклопува во секоја ситуација и пригода, без разлика за која од 4-те понудени опции ќе се одлучите вие ќе поседувате специјално парче облека. Посебно е чувството кога вашето торзо ќе влезе во Deep Cave!

Комоција, топлина, елеганција.

Карактеристики

-          Еластичен материјал

-          Брзо сушење

-          Лого кое е знак дека никогаш не се откажувате

-          Кенгур џебови

-          Длабока капуљача

-          300 гр. 95% полиестер 5% еластин

-          Македонски производ