High parallettes

5.950,00 ден
Справа којашто мора да ја поседуваш во својот дом доколку си фокусиран на градење на основната мускулатура преку вежби за туркање и влечење. Постојат безброј варијации и напредни вежби кои можеш да ги вметнеш во тренингот со паралелни препреки. Вежбите со паралелни препреки со сигурност ќе ја зголемат твојата способност за потиснување и влечење со мускулатурата на горниот дел од телото.

Справа којашто мора да ја поседуваш во својот дом доколку си фокусиран на градење на основната мускулатура преку вежби за туркање и влечење. Постојат безброј варијации и напредни вежби кои можеш да ги вметнеш во тренингот со паралелни препреки. Вежбите со паралелни препреки со сигурност ќе ја зголемат твојата способност за потиснување и влечење со мускулатурата на горниот дел од телото.

Твојата дланка совршено ќе лежи на деловите обвиткани од чиста гума, а изработката од железо ти гарантира безбедност и долготрајностна справата.

Справа за вежбање којашто ќе посакаш да си ја имал многу одамна!

Материјал: Железо, обвивка од гума за дланките

Димензии: Висина 90цм, Должина 80цм

Производство: Македонско