HONEY BADGER BENCH 20

5.590,00 ден
Професионална рамна клупа за вежбање изработена од стабилна железна конструкција по највисоки стандарди. Рамниот дел за телото е од полиуретан пена од 5цм и 40кг/м3 маса која секогаш се враќа во првобитна форма, тапацирана со антибактериска еко кожа со својство на водоотпорност и огноотпорност.
Производител: Honeybadger

Професионална рамна клупа за вежбање изработена од стабилна железна конструкција по највисоки стандарди.

Рамниот дел за телото е од полиуретан пена од 5цм и 40кг/м3 маса која секогаш се враќа во првобитна форма, тапацирана со антибактериска еко кожа со својство на водоотпорност и огноотпорност.

Димензии: Ширина: 32 цм Висина: 45 цм Должина: 110 цм