Honeybadger

Прикажи по страна

Маица за тренинг "Loose"

600,00 ден
Маица за тренинг "Loose" со кратки ракави изработена од 100% полиестер со исклучителен квалитетен перфориран материјал.

Дуксер "Deep Cave" Anthracite

1.890,00 ден
Специјален дуксер изработен од најквалитетен мек полиестер кој со сигурност ќе ја одржува топлината на телото дури и при екстремно ладни температури. Структурата на овој полиестер е таква што сушењето го прави за 3 пати по брзо од обичните памучни дуксери.

Дуксер "Deep Cave" Anthracite zipper

1.990,00 ден
Специјален дуксер изработен од најквалитетен мек полиестер кој со сигурност ќе ја одржува топлината на телото дури и при екстремно ладни температури. Структурата на овој полиестер е таква што сушењето го прави за 3 пати по брзо од обичните памучни дуксери.

Блуза Honeybadger POLAR

950,00 ден
Активна блуза HONEY BADGER® POLAR Изработена од квалитетен полиестер со технологија за брзо сушење и поларна заштита од внатрешната страна.

HONEY BADGER BENCH 20

5.590,00 ден
Професионална рамна клупа за вежбање изработена од стабилна железна конструкција по највисоки стандарди. Рамниот дел за телото е од полиуретан пена од 5цм и 40кг/м3 маса која секогаш се враќа во првобитна форма, тапацирана со антибактериска еко кожа со својство на водоотпорност и огноотпорност.

HONEY BADGER® Sled 1 (санка)

8.950,00 ден
Создадена за оние со сериозен пристап кон тренинзите. За луѓето кои се стремат кон совршена форма во поглед на силата во нозете и јадрото на телото. За оние кои знаат дека силата на човечкото тело се стекнува на потешкиот начин. Доколку описот одговара на твојот карактер или доколку сакаш да постигнеш совршена форма, тогаш санката за сила изработена од шест милиметри железо со можност за оптоварување со дополнителна тежина е наменета токму за тебе.